Tuesday 22 April 2008

Obama ontmaskerd

Barack Obama heeft herhaaldelijk gezegd geen Moslim te zijn, maar Pastoor Roger Byrd is niet overtuigd; en hij lijkt ijzersterke argumenten voor zijn wantrouwen in handen te hebben.

Op het bord voor de Church of God in Jonesville, South Carolina staan normaal gesproken bijbelteksten. Nu wordt de vraag gesteld," Obama, Osama, humm, Are They Brothers?" Deze vraag is volgens Byrd niet racistisch of politiek, maar bedoeld om mensen aan het denken zetten, want "he might be Islamic."

De basis voor Byrd's achterdocht is dat "his name is so close to Osama." Inderdaad, verwissel een "S" en een "B", en je hebt dezelfde naam: daar is geen speld tussen te krijgen. Voor wie nog niet 100 procent overtuigd is, heeft Byrd het volgende argument: de kapers op 11 september woonden ook lange tijd in Amerika. Alweer een waterdichte redenering.

De uitsmijter bewaart Byrd voor het laatst. Als een omstander in de video vraagt of een letter meer of minder in zijn naam hem tot een misdadiger kan maken, maakt het verbale talent van Byrd een einde aan alle onzekerheid, " You`re not getting the point at all."

3 comments:

Anonymous said...

Ik vind die redenering nergens op slaan. Dat er mensen zijn die daar serieus over nadenken kan ik bijna niet geloven. Het is misschien wel leuk als grapje, maar dat er echt mensen denken dat ze broers zijn? Hij heet trouwens ook nog Hussein.

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonymous said...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!